lauantai 27. kesäkuuta 2020

Tampereen kuntavaalien 2021 ehdottomasti vihrein ekologisin vaihtoehto Huk puutarhuri Seppo Lehto tamperelainen historioitsija, ei mikään kommarirunkku, joka valehtelee olevansa "vihreä"

Tampereen kuntavaalien 2021 ehdottomasti vihrein ekologisin vaihtoehto Huk puutarhuri Seppo Lehto tamperelainen historioitsija




Heteroiden lisäksi, gayt / homot ja lesbot joukolla turvaamaan elämäntapanne: Suomen Homot ja lesbot. Turvatkaa tulevaisuutenne,varmistakaa elämäntapanne jatkumo Seppo Lehto valtuustoon: Loppu maamme islamisoittamiselle ja matuinvaasiolle.

Https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

Kuntavaalit Tampere vuonna 2021 valkoinen vaihtoehto Seppo Lehto: Muistakaa mikä on seksuualivähemmistöjen kohtalo islamissa, tosin ei se ole herkkua heteroillakaan.

-------------

Tampereen kuntavaalien 2021 ehdottomasti vihrein ekologisin vaihtoehto Huk puutarhuri Seppo Lehto tamperelainen historioitsija, ei mikään kommarirunkku, joka valehtelee olevansa "vihreä", vaikka on yhtä vihreä kuin myrkky yhteiskunnalle ja ympäristölle matu- ja islaminvaasioita keskuuteemme tuupaten ekologiseksi rasitteeksemme.
-------------
------------------
Erilaisia kommarirunkkareita on pilvin pimein yleensä joka puolueen listoilla hieman kun raaputetaan niin kas huomataan, tovi sitten olivat skp:n eli vasemmistoliiton listoilla
------------------
Punikkilan väkivaltainen menneisyys Suinulan aseettomien ampumisineen halutaan unohtaa. PVL:stä on itketty vaan paljonko tuli demarikommarien aseellinen väkivalta viemään henkiä https://tampereen-kuntavaalien-vihrein.blogspot.com/ Seppo Lehto ainoa oikea #punavihreä #kuntavaaliehdokas2021 #kuntavaaleissa
-------
Tampereen kuntavaalien punaisin ja vihrein kuntavaaliehdokas Seppo Lehto, joka ei ole pisaarakaan kommarirunkku, joita tuntuu olevan monet puolueet väärällään uusien lippujen alla, joissa ihme kumma ei enää ole sirppi ja vasara?

https://tampereen-kuntavaalien-vihrein.blogspot.com/
 ---------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti